Kampüs İlkokulu ve Anaokulu Hakkında Açıklama

•  14 Mayıs 2019 Salı

Değerli çalışanlarımız,
Bildiğiniz üzere kampüsümüzde mevcut anaokulunun fiziki yapısının artırılması ve kampüs içerisinde bir ilkokul açılması çalışmaları yürütmekteydik.
Ancak, Milli Eğitim Müdürlüğünce üniversitemize tahsis edilmesi planlanan arazinin mahiyetinden kaynaklanan sebeplerle tahsisinin mümkün olmadığı görüldüğünden ilkokul açma planımız önümüzdeki yıl itibariyle mümkün olamamıştır.
Anaokulunun yeniden inşası konusunda yardımcı olacağını beyan eden hayırseverimizin  mazeret beyan etmesi nedeniyle de önümüzdeki yıl anaokulumuz mevcut haliyle eğitime devam edecektir. Bir hayırsever bulunması durumunda yeni bina yapımı tekrar gündeme alınacaktır.
Tüm çalışanlarımıza saygıyla duyurulur.