Ebeler ve Hemşireler Günü Kutlama Programı Yapıldı

•  7 Mayıs 2019 Salı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 5 Mayıs Ebeler ve 12 Mayıs Hemşireler günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hacı Ömer Ateş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açış konuşmaları sonrasında, Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nermin Gürhan, ”Sağlık Çalışanlarına Yönelik Şiddet” ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Pediatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şahin Takçı, “Plasental Transfüzyon” konularında bilgi verdiler.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim üyeleri ve  Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.