Rektörümüzden Artova Meslek Yüksekokulu’na Ziyaret

•  3 Mayıs 2019 Cuma

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Artova Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Ziyarette Artova Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Murat Okyay Demirörs Meslek Yüksekokulumuz hakkında bilgiler verdi. Akademisyenlerle fikir alışverişinde bulunan Rektörümüz daha sonra soruları cevapladı. Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Artova Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulunarak öğrencilerle sohbet etti ve öğrencilerin sorunlarını dinledi. Artova Meslek Yüksekokulu kampüsü içinde bulunan YURT-KUR Müdürlüğünü de ziyaret eden Rektörümüz Yurt Müdürü İsmail Parlak’tan yurt hakkında bilgi aldı.