Akademik Konser

Akademik Konser

•  3 Mayıs 2019 Cuma

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından “Akademik Konser” düzenlendi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonunda gerçekleşen konsere Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Eren Yürüdür, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenleri ve öğrenciler tarafından gerçekleştirilen konser sonrası Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Eren Yürüdür, konseri gerçekleştiren akademisyen ve öğrencilere teşekkür etti.