TOGÜ Bahar Şenliği Başladı

TOGÜ Bahar Şenliği Başladı

•  3 Mayıs 2019 Cuma

Üniversitemizde bahar şenliği başladı. Etkinlik alanındaki açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, daire başkanlarımız, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Açılış öncesinde Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehteran Gösterisi sonrasında Rektörümüz ve akademisyenler stantları gezdi.

Bahar şenliği kapsamında düzenlenen öğrenciler arası futbol turnuvası final maçı ve kupa töreni düzenlendi. TOGÜ Stadyumunda gerçekleşen final müsabakasını kazanan Almus Meslek Yüksekokulu’na kupası Genel Sekreter Yardımcımız Sevda Kavak tarafından verildi.

Üniversitemiz Türk Okçuluğu Kulübü tarafından okçuluk hakkında bilgiler verilerek öğrencilere ok atışı gerçekleştirildi.

TOGÜ Bahar Şenliği ilk günü konseri Emre Aydın tarafından verildi.