Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’dan Rektörümüze Ziyaret

•  24 Nisan 2019 Çarşamba

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Üniversitemiz hakkında bilgiler alan Prof. Dr. Yıldız, Rektörümüze görevinde başarılar diledi. Ziyaret sonrası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektörümüze hediye takdim etti. Ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe ve Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş da hazır bulundu.