Fizyoterapist Adayları Önlüklerini Giydi

•  9 Nisan 2019 Salı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler günü dolayısıyla Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerine önlük giydirme töreni düzenlendi. Üniversitemiz 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Şehitler Salonu’nda gerçekleşen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe,  Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Ömer Ateş, akademik personel ile öğrenci ve aileleri katıldı. Müzik dinletisi de yapılan program, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinin önlük giymesi ile son buldu.