İlkyardım Sertifikaları Dağıtıldı

İlkyardım Sertifikaları Dağıtıldı

•  8 Nisan 2019 Pazartesi

Üniversitemiz İlk Yardım Merkezi Koordinatörlüğü tarafından her sene düzenli olarak gerçekleştirilen İlkyardım Sertifika ve güncelleme eğitimleri sonra erdi. İlk Yardım Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Birgül Vural ve İlk Yardım Eğitimcisi Dr. Öğr. Üyesi Özge İşeri tarafından 2019 senesi içerisinde ilki düzenlenen ilkyardım ve güncelleme eğitimlerinde toplamda 73 akademik ve idari personelimiz faydalandı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen sertifika törenine Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hacı Ömer Ateş, Dekan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Aygül Kıssal, Dr. Öğr. Üyesi Ayla Günal, akademisyenler ve idari personelimiz katıldı. Sertifika töreninde 73 personelimize belgeleri takdim edildi.