Tokat Valimiz Dr. Ozan Balcı ve Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin KÜSİ Toplantısına Katıldı

•  3 Nisan 2019 Çarşamba

Tokat Valimiz Dr. Ozan Balcı, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Bandırmalı, Oda Başkanları, daire amirleri ve akademisyenlerin katılımı ile KUSİ toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Üniversite-Kamu-Sanayi işbirliği çerçevesinde Bilgi, altyapı ve insan kaynağı imkânlarının Ar-Ge faaliyetlerinde ortaklaşa kullanılması amacıyla yapılacak çalışmalar ve Tokat’ta tarım ve tarıma dayalı sanayi alanında yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.

Tokat Teknopark Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı sonrasında Tokat Valimiz ve Rektörümüz Tokat Teknoparkta faaliyet gösteren firmaları ziyaret ettiler. Firmaların çalışmaları hakkında bilgiler alan protokol firmalara çalışmalarında başarılar dilediler.