4 Uyum Grup Resim Sergisi

4 Uyum Grup Resim Sergisi

•  2 Nisan 2019 Salı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Anabilim Dalı öğrencileri tarafından 4 Uyum Grup Resim Sergisi açıldı. Resim-İş Anabilim Dalı Öğrencileri Aleyna Büşra Egeli, Ebubekir İdris Kaya, Eda Nur Çetindoğan ve Önder Öztekin’in hazırladığı ve Dr. Öğretim Üyesi Özlem Gök tarafından düzenlenen sergi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sergi Salonunda Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Eren Yürüdür, akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.