Rektörümüzden Eğitim Fakültemiz, İlahiyat Fakültemiz ve Yabancı Diller Yüksekokuluna Ziyaret

•  2 Nisan 2019 Salı

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin,  Eğitim Fakültemiz, İlahiyat Fakültemiz ve Yabancı Diller Yüksekokulunu ziyaret etti. Fakültelerimiz Konferans Salonlarında gerçekleşen ziyarette akademisyenlerle bir araya gelen Rektörümüz fikir alış verişinde bulundu. Akademisyenlerin sorularını cevaplayan Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, BAP yönetmeliğinde değişiklikler yapıldığını belirterek, kongre, sempozyum ve bilimsel faaliyetlerde öğretim üyelerimize her türlü desteğin sağlanacağını belirtti. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Yılmaz Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e Tokat yazma figürlerinin işlendiği çini tabak hediye etti.