ÜNİ-DOKAP Proje Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

•  29 Mart 2019 Cuma

2019 yılı Dönem Başkanlığını Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’in yaptığı ÜNİ-DOKAP Üniversiteler Birliği bünyesinde Üniversitemiz akademisyenlerine yönelik proje bilgilendirme toplantısı yapıldı. ÜNİ-DOKAP Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Doğan Bozdoğan tarafından organize edilen toplantıda, DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı İzleme ve Değerlendirme Koordinatörü Tolgahan Köken, DOKAP’ın genel yapısı ve UNİ-DOKAP projelendirme sürecinde eylem planlarının ve alt başlıkların önemine değinerek proje süreçleri hakkında bilgiler vermiştir.

Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eren Yürüdür Bilimsel Araştırmalar ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Işıldak, UNİ-DOKAP Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Acungil ve birçok akademisyen katıldı.