Üniversitemiz ve İŞKUR Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

•  22 Mart 2019 Cuma

İŞKUR tarafından “İŞKUR Kampüste” etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz ve İŞKUR İl Müdürlüğü arasında “Yükseköğretim Öğrencilerine Yönelik İşbirliği Protokolü” imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve Tokat İŞKUR İl Müdürü Bekir Fındık katıldı. İmzalanan protokol kapsamında faal olarak hizmet veren Üniversite İŞKUR İrtibat Noktası iki yıl daha açık kalacak ve İŞKUR’a bağlı iş ve meslek danışmanları haftanın belirli günlerinde öğrencilerimize yönelik hizmet ve eğitim verecekler. İlerleyen günlerde Üniversitemizde faaliyet gösteren İŞKUR irtibat noktasında “İŞKUR Kampüste” temalı çalışmalar yapılarak hizmetler tanıtılacak.