Çanakkale Zaferi Konulu Poster Sergisi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Konseri Yapıldı

•  19 Mart 2019 Salı

Üniversitemiz Turhal Meslek Yüksekokulu tarafından Çanakkale Zaferi Konulu Poster Sergisi Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe ve Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş’ın katılımları ile Merkezi Yemekhane önünde açıldı.

Akşam ise Devlet Konservatuvarı Müdürlüğümüz tarafından Taşlıçiftlik Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda Çanakkale Şehitlerini Anma Konseri düzenlendi. Konsere Garnizon ve 48. Piyade Alay Komutanı Piy. Alb. Rıfat Dönel, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe ve Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, dekanlarımız, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.