Karadeniz Kariyer Fuarı

Karadeniz Kariyer Fuarı

•  14 Mart 2019 Perşembe

11-12 Mart 2019 tarihlerinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın himayeleri ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumunda “Karadeniz Kariyer Fuarı” gerçekleştirilmiştir. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin paydaş olduğu bu organizasyona Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin önderliğinde Kariyer Planlama Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Doğan Bozdoğan aracılığı ile üniversitemiz öğrencilerinin katılımıyla sağlandı.

Karadeniz Kariyer Fuarı’nın açılışı 11 Mart 2019 tarihinde saat 10.00’da gerçekleştirilmiştir. Açılış konuşmasını Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal’ın yaptığı törende Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ve Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu birer konuşma yaptı.

Düzenlenen bu etkinlikte, ulusal ve uluslararası düzeyde, kamu ve özel sektörden 150 firma ve kurum stant açmıştır. Ayrıca bu etkinliğe Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin de arasında yer aldığı 12 paydaş üniversitenin bulunduğu illerden 10 binin üzerinde öğrenci katılım gerçekleştirmiştir. Son derece verimli geçen etkinlikte üniversitemizden katılım gerçekleştiren öğrencilerimiz arasından staj ve iş imkânı kazananlar yer almaktadır. Uluslararası vizyona sahip kariyer odaklı bir üniversite hedefi için bu denli önemli bir organizasyonun Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Tokat ili bünyesinde gerçekleştirilmesine yönelik çalışmalar devam etmektedir.