Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Niksar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Niksar Teknik ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokuluna Ziyaret

•  12 Mart 2019 Salı

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Niksar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Niksar Teknik ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokuluna ziyaret etti. Ziyarette okullarımızdaki akademisyenlerle bir araya gelen Rektörümüz fikir alış verişinde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, akademisyenlere, “Üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi için hep birlikte çalışmamız lazım. Ben idarecilik görevi yaptığım dönemlerden edindiğim tecrübe ile sizlerin sıkıntılarını az çok biliyorum. Bu sıkıntıları minimuma indirmek için elimden geleni yapacağım.” dedi. Daha sonra Rektörümüz Niksar Kampüsümüzde fidan dikti.