Üniversitemiz Şanlıurfa 10’uncu Kariyer Günlerinde

•  4 Mart 2019 Pazartesi

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu sene 10’uncusu düzenlenen Kariyer Günlerine Üniversitemizde katıldı. Mehmet Akif İnan Konferans ve Sergi Salonunda gerçekleşen kariyer günlerine Türkiye ve KKTC’nden toplam 40 üniversite katıldı. Açılış törenine Vali Yardımcısı Bahadır Güneş, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı ve İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ile çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı. 2 gün süren Şanlıurfa 10’uncu kariyer günlerinden yaklaşık 10 bin öğrenci faydalandı.  Üniversitemiz standını ziyaret eden öğrenci ve öğretmenlere dökümanlar verilerek ziyaretçilere  Üniversitemiz hakkında detaylı bilgi verildi.