Rektörümüzden Sağlık Bilimleri Fakültemiz ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuza Ziyaret

•  21 Şubat 2019 Perşembe

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Beden Eğitimi Spor Yüksekokulumuza ziyarette bulundu.  Ziyaretlerde öğretim üyeleri ile bir araya gelen Rektörümüz fikir alış verişinde bulunarak Üniversitemizin gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için her birimin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerektiğini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, daha sonra öğretim üyelerinin taleplerini dinledi. Görüşmeler sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe ve Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Genel Sekreterimiz Fatih Alhan, akademisyenler, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu spor tesislerinde incelemelerde bulundular.