Gençlik, Gelecek ve Şahadet Konferansı

Gençlik, Gelecek ve Şahadet Konferansı

•  21 Şubat 2019 Perşembe

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi tarafından “Gençlik, Gelecek ve Şahadet” konulu konferans düzenlendi. Üniversitemiz 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonu’nda gerçekleşen konferansa akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.Konferansa Yazar Ramazan Kayan konuşmacı olarak katıldı. Kayan, konferansında Şahadet kavramı üzerine açıklayıcı bilgiler vererek şahadetin aşamaları ve şahitlik hakkında bilgiler aktardı. Kayan, konferansında “Gençlik, gelecek ve şahadet” konusunda açıklayıcı bilgiler vererek düşüncelerini dinleyicilerle paylaştı.