Üniversitemiz ve Türk Kızılay Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

•  14 Şubat 2019 Perşembe

Üniversitemiz ve Türk Kızılay arasında Üniversitemiz öğrencilerine yönelik, Hedef 25 Programı kapsamında kan bağışı hakkında eğitim verilerek gençlerimizin günümüzde ve gelecekte gönüllü kan bağışçısı olması yönünde yapılacak çalışmalar için işbirliği protokolü imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Türk Kızılay Tokat Şube Başkanı Faruk Delen, Tokat Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Gökhan Baş katıldı. İmza töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, “Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun, kan bağışı konusunda gençlerimizi bilinçlendirmek için bu protokolü imzalamaktan son derece mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.