Rektörümüz Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Zile Meslek Yüksekokulu'nu Ziyaret Etti

•  13 Şubat 2019 Çarşamba

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Zile Meslek Yüksekokulu ziyaret etti. Ziyarette okullarımızdaki akademisyenlerle bir araya gelen Rektörümüz fikir alış verişinde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, akademisyenlere, “Üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi için hep birlikte çalışmamız lazım. Ben idarecilik görevi yaptığım dönemlerden edindiğim tecrübe ile sizlerin sıkıntılarını az çok biliyorum. Bu sıkıntıları minimuma indirmek için elimden geleni yapacağım.” dedi.