Rektörümüz Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 45. Yılı Kutlama Programına Katıldı

•  9 Şubat 2019 Cumartesi

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin kuruluşunun 45. Yılı etkinliklerine katıldı. Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü içinde bulunan kültür merkezinde gerçekleşen kutlama programına, Sivas Valisi Salih Ayhan, 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Protokol konuşmaları sonrasında, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin kuruluş öyküsünü anlatan belgesel misafirlere izletildi. Sonrasında bilim, kültür ve spor dalında dereceye giren akademisyen ve öğrencilere başarı belgeleri Sivas Valisi Salih Ayhan, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul tarafından takdim edildi.  Ayrıca spor dalında Dünya Güreş Şampiyonu Taha Akgül'e ise başarı belgesi Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız verildi.  Kültür Merkezindeki programın ardından misafirler üniversite kampüs alanı içerisinde yaşayan kuş çeşitlerinin fotoğraflarından oluşan sergiyi gezdi.