Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’den Reşadiye Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

•  8 Şubat 2019 Cuma

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Reşadiye Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundu. Ziyarette Reşadiye Meslek Yüksekokulunda görevli akademisyenlerle fikir alışverişinde bulunan Rektörümüz, “Üniversitemizin gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için beraberce çalışacağız, akademik hayatımda gerek idari gerekse akademik görevlerde bulundum. Bu sebepten dolayı da sizlerin sıkıntılarınızı az çok biliyorum. Karşılıklı olarak önerilerinizi, fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız bu sıkıntılarınızı minimuma indireceğimizden şüpheniz olmasın” dedi. Daha sonra inşaatı bitme aşamasında olan Reşadiye Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulunarak bina hakkında bilgi aldı.