Ney-Piyano Konseri

Ney-Piyano Konseri

•  27 Aralık 2018 Perşembe

Devlet Konservatuvarımız tarafından düzenlenen “Ney-Piyano Konseri” Taşlıçiftlik Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda yapıldı. Konsere Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Devlet Konservatuvarı Müdürümüz Doç. Dr. Fikri Soysal, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Devlet Konservatuvarımız Öğretim üyesi Doç. Dr. M. Serkan Umuzdaş ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Dr. Emre Pınarbaşı tarafından verilen ve 8 parçanın icra edildiği konser sonrası Devlet Konservatuvarı Müdürümüz Doç. Dr. Fikri Soysal, Doç. Dr. M. Serkan Umuzdaş ve Öğr. Gör. Dr. Emre Pınarbaşına teşekkür belgesi takdim etti.