Tarık Buğra'ya Vefa

Tarık Buğra'ya Vefa

•  20 Aralık 2018 Perşembe

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi tarafından “Tarık Buğra'ya Vefa” konulu panel düzenlendi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlenen panele akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hanifi Vural’ın moderatörlüğünü yaptığı panele Prof. Dr. Alpay Doğan Yıldız, Dr. Öğretim Üyesi Yunus Emre Tekinsoy ve Dr. Öğretim Üyesi Emel Hisarcıklılar konuşmacı olarak katıldı. Konuşmacılar, Yazar Tarık Buğra’nın hayatı, eserleri ve tarihi kişiliği hakkında dinleyicilere bilgiler aktardılar.

Panel sonrasında Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hanifi Vural, panelistlere teşekkür belgesi takdim etti.