Rektörümüz Bünyamin Şahin ve Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz Anadolu Ajansı Yılın Fotoğraflarında Oy Kullandı

•  12 Aralık 2018 Çarşamba

Anadolu Ajansı tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen “Anadolu Ajansı Yılın Fotoğrafları Oylaması” na Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve Üniversitemizde eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler oy kullandılar. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin haber kategorisinde Mustafa Hassona'nın "Büyük Dönüş Yürüyüşü", yaşam kategorisinde Emrah Yorulmaz'ın "İstanbul'da dolunay" ve spor kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Atlı savaş oyunu" fotoğraflarına oy verdi.

Oylamadaki fotoğrafların çok güzel olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, "Anadolu Ajansı, son yıllarda çok büyük ivme yakalayarak büyük başarılara imza attı. Hem haber akışı hem de görsel olarak iyi bir durumda. Anadolu Ajansı yöneticilerini ve çalışanlarını kutluyorum." dedi.

Üniversitemizde eğitim gören yabancı öğrenciler de katıldıkları oylamada Mustafa Hassona'nın "Büyük Dönüş Yürüyüşü", yaşam kategorisinde Emrah Yorulmaz'ın "İstanbul'da dolunay" ve spor kategorisinde Serhat Zafer'in "Atlı akrobat" fotoğraflarına oy verdiler.