Üniversitemiz Palyatif Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 5. Tedavi Edici Bahçe Etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Mücahit EĞRİ, Prof. Dr. Rasim KOÇYİĞİT, Rektör danışmanlarımız Doç. Dr. Yusuf TEMÜR, Dr. Öğr. Üyesi Şahin SÖZEN, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık ÖZKAN, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Muhittin DEMİRAY, Palyatif Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nagihan YILDIZ ÇELTEK, Daire başkanları, Genel Sekreter yardımcılarımız, Palyatif Servisinde yatan hastalar ve aileleri katıldı.
Etkinlik Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ tarafından etkinlik için tahsis edilen Aydoğan Aydın Öğrenci Yurdu Yanındaki bağ evinde gerçekleştirildi.
Etkinlikte Üniversitemiz Devlet Konservatuvarından Arş. Gör. Hasan Zahid YURDAGÜL ve Devlet Konservatuvarı öğrencisi Aydın ÇAL da müzik dinletisi gerçekleştirdi. 5. Tedavi Edici Bahçe Etkinliği ikram ve bahçe gezisi sonrası son buldu.
Palyatif Servisinde yatan hastalara yönelik psikososyal destek amacıyla organize edilen etkinlik ilerleyen süreçte sık aralıklarla huzurevi sakinleri ve diğer dezavantajlı gruplarla da yapılacak.