Yüksekokulumuzun Başarısı

Yüksekokulumuzun Başarısı

•  24 Kasım 2022 Perşembe

TOGÜ Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri “Gastro Antalya 2022” yarışmasına katılarak büyük başarı elde etti. 16-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenen yarışmada Doç. Dr. Hakan Kendir ve Öğr. Gör. Kamil Akyollu koordinasyonundaki öğrencilerimiz çeşitli kategorilerde 2 Kupa, 4 Altın, 8 Gümüş ve 6 Bronz madalya kazandı. Michelin Yıldızlı şefler, zincir otellerin executive şefleri ve uluslararası ödüllere sahip birçok şefin jüri üyesi olarak görev aldığı yarışmada TOGÜ’yü temsil ederek büyük başarı elde eden hocalarımızı ve öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.