2021-2022 Genel Değerlendirme Toplantısı

2021-2022 Genel Değerlendirme Toplantısı

•  22 Kasım 2022 Salı

Üniversitemiz tarafından 2021-2022 Genel Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonunda gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Prof. Dr. İbrahim Özbay, Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Dekanlarımız, Genel Sekreterimiz ve akademik personelimiz katıldı.

Genel Değerlendirme Toplantısında konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin son 4 yıllık süreçte gerçekleşen gelişmeleri dinleyicilerle paylaştı. Üniversitemizin bu yıl 30. yılını çeşitli etkinliklerle kutladığını belirten Rektörümüz 4 yıllık süreçte 5 yeni fakültenin kurulduğunu, yeni uygulama ve araştırma merkezlerinin açıldığını, öğrenci sayılarında önemli artışların olduğunu ve üniversitemizin uluslararası arenada dereceler elde ettiğini ifade etti. Kampüslerin fiziki durumlarında yapılan iyileştirmelere de değinen Rektörümüz Yeni Rektörlük binası, TÖMER inşaatı, Camii, Tıp Amfi binası ve diğer inşaatlar hakkında bilgiler aktararak 2023 yılında yeni inşaatlara da başlanacağını duyurdu. Üniversitemizin uluslararasılaşmada önemli aşamalar kaydettiğini belirten Rektörümüz öğrenci sayılarından da bahsederek 83 ülkeden 3 bin 600’ün üzerinde uluslararası öğrencinin üniversitemizi tercih ettiğini belirtti. İlk göreve başladığında tüm öğretim üyelerine dizüstü bilgisayar takdim edildiğini söyleyen Rektörümüz 4 yıllık süreç içerisinde öğretim üyelerimizin yanı sıra tüm öğretim görevlilerine de dizüstü bilgisayar verildiğini ifade etti. Üniversitemizin 30. yılında önemli aşamalar kaydettiğini vurgulayan Rektörümüz artan başarı grafiğinde tüm akademik ve idari personelimizin katkısı olduğunu söyleyerek teşekkürlerini iletti.

Rektörümüzün konuşmaları sonrasında Rektör ve Rektör yardımcılarımız tarafından öğretim görevlilerimize dizüstü bilgisayarları takdim edildi.