Av. Eyüp Eroğlu Kariyer Söyleşisi Programına Katıldı

•  22 Kasım 2022 Salı

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen ve Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı Kariyer Söyleşileri programı gerçekleştirildi. Hukuk Fakültesi’nde düzenlenen söyleşiye Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Özbay, akademik personelimiz ve Hukuk Fakültesi öğrencileri katıldı.

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yapmış olduğu söyleşide Tokat’ın tarihi ve kültürel değerlerinden, kendi öğrencilik yıllarından ve kariyerindeki önemli gelişmelerden bahsetti. Belediye Başkanı olarak 9 yıldır görev yaptığını belirten Av. Eyüp Eroğlu belediyecilik anlayışı ile ilgili bilgiler aktardı. Kendisinin de Hukuk Fakültesi mezunu olduğunu belirten Eroğlu öğrencilik dönemlerinden de bahsederek dinleyicilerden gelen soruları yanıtladı. Hukuk Fakültesi öğrencileri ile birlikte söyleşi gerçekleştirdiği için oldukça mutlu olduğunu ifade eden Eroğlu programın düzenlenmesinde emeği olanlara teşekkür ederek söyleşisini sonlandırdı.