TOGÜ ile OKA Arasında İşbirliği Protokolü

TOGÜ ile OKA Arasında İşbirliği Protokolü

•  16 Kasım 2022 Çarşamba

Üniversitemiz ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) arasında “Sağlık Hizmetlerinde Palyatif Bakım Odaklı Yol Haritası ve Genç İstihdamına Yönelik Eğitim Programı” protokolü imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin katıldı. İmza töreninde Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık Özkan, Palyatif Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nagihan Yıldız Çeltek ve OKA Tokat İl Koordinatörü Mehlika Dicle de hazır bulundu.

Protokol kapsamında Üniversitemiz tarafından sağlık hizmetlerinde palyatif bakım ve genç istihdamına yönelik olarak çalıştay, toplantı ve eğitimler gerçekleştirilecek. Akademik personelimizin eğitim ve danışmanlık hizmeti yapmak üzere görevlendirileceği protokol kapsamında konu ile ilgili yapılacak faaliyetler için teknik ve mekânsal destek sağlanacak.