Organ Bağışı Paneli

Organ Bağışı Paneli

•  13 Kasım 2022 Pazar

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Tokat İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile  “Bırakacağınız En Güzel Miras Organ Bağışıdır” paneli gerçekleştirildi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlenen panele Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. İbrahim Özbay, Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda Demirtürk, Tokat İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergis, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Panel öncesinde Sağlık Bilimleri Fakültesi önünde Organ Bağışı Tanıtım Standı açıldı. Akabinde panele geçildi. Moderatörlüğünü Prof. Dr. Özgür Alparslan’ın yaptığı panele TOGÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Fatih Daşıran, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesinden Uzm Dr. Çağatay Erman Öztürk ve Tokat İl Müftüsü Abdullah Pamuklu katıldı. Panelistler, organ bağışı konusunda dini ve tıbbi bilgileri dinleyicilerle paylaştılar. Panelde Hüseyin Adıgüzel tarafından organ nakli deneyimi de aktarıldı.