10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı

•  10 Kasım 2022 Perşembe

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 84. yıl dönümünde üniversitemizde düzenlenen törenle anıldı. Rektörlük binası Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen anma töreninde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş Atatürk Anıtına çelenk sundu. Anma töreni 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Akabinde ise Eğitim Fakültesi, Devlet Konservatuvarı ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliği ile Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türküler konseri, Atatürk’ün vefatı sonrası yazılan şiirler dinletisi ve Atatürk’ün Tokat’ı ziyaretini kapsayan fotoğraf sergisi düzenlendi.

15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonu’nda gerçekleşen anma törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör yardımcılarımız, Genel Sekreterimiz, Dekanlarımız, Müdürlerimiz, Daire başkanları, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.