Aşçılık Atölyesi Açılışı

Aşçılık Atölyesi Açılışı

•  8 Kasım 2022 Salı

Üniversitemiz Tokat Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı uygulamaları için aşçılık atölyesi açıldı. Tokat Meslek Yüksekokulu’nda yapılan açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör yardımcılarımız, Rektör danışmanlarımız, Dekanlar, Genel Sekreter, Müdürler, Daire başkanları ve akademisyenler katıldı.

Tokat Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hilmi Erdal yapmış olduğu konuşmada aşçılık atölyesinin açılmasında Rektörümüzün, Genel Sekreterimizin, Daire başkanlarımızın, bölüm başkanı ve öğretim görevlisi hocalarımızın çokça emeği olduğunu ifade ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Erdal, atölyenin hayırlara vesile olmasını dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Rektörümüz yapmış olduğu konuşmada Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı için bir aşçılık atölyesine ihtiyaç duyulduğunu ve Üniversitemizin öz kaynakları ile bu hizmetin gerçekleştirildiğini ifade etti. Aşçılık atölyesinin eğitimin bir parçası olarak bugün itibariyle hizmet vermeye başlayacağını duyuran Rektör Şahin emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Rektörümüz atölyenin hayırlı olması dileğinde bulunarak konuşmasını sonlandırdı.

Akabinde Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümünün uygulama mutfağı olarak hizmet verecek olan aşçılık atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.