Uyum ve Denge Konferansı

Uyum ve Denge Konferansı

•  7 Kasım 2022 Pazartesi

Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Uzman Psikolojik Danışman Pozitif Psikoterapist Ayfer Hatipoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Uyum ve Denge” konferansı gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonu’nda yapılan konferansa Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Vali Yardımcısı Kaya Çelik, Dekanlar, Genel Sekreter, Müdürler ve öğrenciler katıldı.

Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahtışen Kartal yapmış olduğu açılış konuşmasında müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Kartal, Uzman Psikolojik Danışman Pozitif Psikoterapist Ayfer Hatipoğlu’na konferanslarından dolayı teşekkürlerini ifade ederek konuşmasını sonlandırdı.

Hatipoğlu konferansında uyum ve denge konusunda açıklayıcı bilgileri dinleyicilerle paylaştı. Sohbet havası içerisinde öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan Hatipoğlu, yeni gelen öğrencilerin yaşamış olduğu sıkıntılar hakkında bilgiler verdi. Özgüven, irade, geleceğe yönelik hedefler konusuna da değinen Hatipoğlu tek bir alana yatırım yapılmasının kaygı getirdiğini ifade etti. Hatipoğlu programın düzenlenmesinde emeği olanlara ve katılımcılara teşekkürlerini ileterek konuşmasını sonlandırdı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin de Uyum ve Denge konferansının oldukça yararlı olduğunu ifade ederek Uzman Psikolojik Danışman Ayfer Hatipoğlu’na hediye ve çiçek takdim etti. Konferanslarından dolayı teşekkürlerini iletti.