Cumhuriyet Başsavcısı ve HSK Başmüfettişlerinden Ziyaret

•  31 Ekim 2022 Pazartesi

Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Tokat Adalet Komisyonu Başkanı Sedat Soydemir, Hakimler ve Savcılar Kurulu Başmüfettişi Osman Nuri Yiğit, Başmüfettiş Şeref Ermiş ve Müfettiş Aydın Erdem Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Özbay da yer aldı. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz üniversitemizin gelişimi ile ilgili bilgileri konuklara aktardı. Ziyaret sonrası Rektörümüz ve konuklar Taşlıçiftlik Kampüsümüzde bulunan Cami ve TÖMER inşaatı ile Güneş enerjisi santralini gezdiler.