29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri

•  29 Ekim 2022 Cumartesi

Tokat Valiliği tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri gerçekleştirildi. Kanal Tokat, Hıdırlık Tesisleri önünde gerçekleşen konsere Vali Numan Hatipoğlu, protokol mensupları ve vatandaşlarımız katıldı.

Devlet Konservatuvarı öğrencilerimizin gerçekleştirdiği Cumhuriyet Özel Konserinde Bağlamada Mutlu Demir, Kabak Kemanede Yalçın Akkaya, Meyde Yusuf Açıkgöz, Ritimde Abdülkadir Uğraşan ve Solist olarak Haydar Duvan, Fatmanur Sünger ve Rabia Akcan görev aldı.