Ankara Üniversitesi Heyetinden Rektörümüze Ziyaret

•  30 Eylül 2022 Cuma

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette Ankara Üniversitesi Genel Sekreteri Ömer Nadir Soylu, Genel Sekreter Yarımcısı Hakkı Ener Elçi, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Hasan Hüseyin Atar, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Özmete, Döner Sermaye Müdürü Mustafa Akyer ve Rektör Danışmanı Ümmet Arduç yer aldı. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Hediye takdimi sonrası konuklar Güneş Enerjisi Santralimiz, TEKNOPARK, Kompost Üretim Merkezi, yeni Rektörlük binası, Cami inşaatı, spor tesislerimiz ve Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezini gezerek bilgi aldılar.