10.Tokat Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Yöresel Ürünler Fuarı Açıldı

•  27 Eylül 2022 Salı

Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu sene 10’uncusu düzenlenen Tokat Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Yöresel Ürünler Fuarı açılışı yapıldı. Kapalı Pazar Yeri’nde yapılan açılışa Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat Milletvekilleri Av. Mustafa Arslan, Kadim Durmaz, Av. Yücel Bulut, Tokat Belediye Başkan Vekili Mehmet Ersoy, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Tokat Ticaret Sanayi Odası Başkanı Dr. Ali Çelik, dekanlarımız, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Protokol konuşmaları sonrasında fuarın açılışı gerçekleştirildi. Akabinde Tokat ili Arı Yetiştiriciliği Birliği tarafından bu sene 4’üncüsü düzenlenen Bal Yarışmasında dereceye giren üreticilere hediyeleri il protokolü tarafından takdim edildi.

Fuarda Üniversitemiz Tarımsal Araştırma ve Uygulama Merkezi, Ziraat Fakültesi ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü yer aldı. Fuar alanında kurulan stantta Tarımsal Araştırma ve Uygulama Merkezimiz tarafından yetiştirilen ürünlerin satışı gerçekleştirildi. Fuarda Üniversitemiz Uluslararası öğrencilerinin yöresel yemekleri de ikram edildi.

Üniversitemiz standına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 10. Tokat Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Yöresel Ürünler Fuarı 1 Ekim 2022 Cumartesi gününe kadar açık kalacak.