Kızılay Şube Başkanı’ndan Rektörümüze Ziyaret

•  21 Eylül 2022 Çarşamba

Tokat Kızılay Şube Başkanı Faruk Delen, Tokat Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Muhammet Jobarah ve Tokat Kan Bağış Koordinatörü Burhan İştar Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak işbirlikleri konuşuldu. Ziyarette, Tokat merkezde üniversitemiz tarafından Kızılay’a yer tahsisi yapılması ve Taşlıçiftlik Yerleşkemiz içerisinde bulunan öğrenci butiğinde Kızılay tarafından bir butik açılması kararlaştırıldı. Ziyaret sonrası Kızılay Şube Başkanı tarafından Üniversitemizin Kızılay’a yüksek oranda kan bağışı yapması nedeniyle Kurumsal Kan Bağışçısı Madalyası takdim edildi. Konuklar Rektörümüze katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Rektörümüz ise nazik ziyaretlerinden dolayı konuklara teşekkür etti.