EAEI 2022 Barselona

EAEI 2022 Barselona

•  16 Eylül 2022 Cuma

Avrupa’nın en büyük yükseköğretim fuarı EAEI 2022 bu yıl İspanya’nın önemli fuar merkezlerinden Barselona’da düzenlendi. 90’ı aşkın ülkeden 6300 kişinin katıldığı fuar dünyanın dört bir yanından yükseköğretim alanında çalışan uzmanları bir araya getirdi. Pandemiden sonra ilk kez düzenlenen bu etkinlikte üniversitemiz de yer alarak mevcut Erasmus anlaşmalarını genişletmenin yanı sıra yeni partnerlere buluşma noktasında hedeflerine ulaştı. Yapılan görüşmeler sonunda İspanya, Polonya, Fransa, Filipinler, Brezilya, Peru, Uruguay, Ekvador, Hollanda, Romanya, Bangladeş, Tunus, Katar ve Umman’dan 25’in üzerinde yeni üniversiteyle Erasmus ve MoU anlaşmaları imzalanması yönünde mutabakat sağlandı.