Rektörümüz Radyo Başakşehir'e Konuk Oldu

Rektörümüz Radyo Başakşehir'e Konuk Oldu

•  27 Temmuz 2022 Çarşamba

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin Radyo Başakşehir’de “Özgür Kani ile Tercih Meselesi” programına konuk oldu. Üniversitemizin ulaşım, barınma ve beslenme avantajlarından söz eden Rektörümüz tercih yapacak aday öğrencilere üniversitemizin ayrıcalıklı merkezleri ile istihdama yönelik ilave eğitimler sunulduğunu belirtti. Üniversitemizin kampüs olanakları, sosyal, sportif, kültürel tesisleri, değişim programları, staj ve kısmi zamanlı çalışma imkanları, öğrenci butiği hakkında detaylı açıklamalar yapan Rektörümüz aday öğrencileri üniversitemizi tercih etmeye davet etti.

Programı dinlemek için;