Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’dan Rektörümüze Ziyaret

•  27 Temmuz 2022 Çarşamba

Anadolu Üniversiteler Birliği Tanıtım ve Tercih Fuarları kapsamında Üniversitemiz ev sahipliğinde Tokat’ta düzenlenen fuara katılan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemiz hakkında bilgiler alan Rektör Kul, Üniversitemizin gelişiminden duyduğu memnuniyeti belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e çalışmalarında başarılar diledi. Rektörümüz ziyaretlerinden dolayı Rektör Kul’a teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.