Rektörümüz NTV'ye Konuk Oldu

Rektörümüz NTV'ye Konuk Oldu

•  25 Temmuz 2022 Pazartesi

Rektörümüz NTV’de yayınlanan ve Sadık Gültekin’in sunduğu Doğru Tercih programına konuk oldu. Rektörümüz 30. yılını kutlayan üniversitemizin bu zaman zarfında köklü ve güçlü bir üniversiteye dönüşme sürecinden, kampüs olanaklarından, beslenme, barınma ve ulaşım kolaylıklarından bahsetti. Uygulama ve araştırma merkezleri ile öğrencilere ek eğitimlerin verildiğini ifade ederek, üniversitemizin hem yurtiçi hem de yurt dışından tercih edilen bir üniversite olduğunu, uluslararasılaşma yolunda emin ve kararlı adımlarla ilerlediğini, üniversitemizin uluslararası derecelendirme kuruluşlarında önemli başarılar elde ettiğini söyledi. Rektörümüz tüm öğrencileri üniversitemizi tercih etmeye davet ederek konuşmasını sonlandırdı.