Rektörümüz CNN Türk Tercih Zamanı Programına Konuk Oldu

•  21 Temmuz 2022 Perşembe

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin CNN Türk’te yayınlanan ve Serra Taşkıran Özgür’ün sunduğu Tercih Zamanı programına konuk oldu. Tokat’ın huzurlu ve sakin bir şehir olduğunu ve Tokat’a gelecek öğrencilerin mutlu bir eğitim alacaklarını ifade eden Rektörümüz, kampüs imkânlarından, uluslararası başarılardan, öğrenci butiğinden, değişim programlarından,  sportif ve sosyal alanlardan ve eğitim öğretim olanaklarından bahsederek üniversitemizin tamamlanmış ve çevreci alt yapısı ile öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte olduğundan bahsetti. Öğrencilerin istihdamına yönelik ihtiyaç duyulan tüm eğitimlerin üniversitemiz tarafından sağlandığını ifade eden Rektörümüz, bu eğitimlerin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, Teknoloji Transfer Ofisi ve Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi aracılığıyla verildiğini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin tüm öğrencileri üniversitemizi tercih etmeye davet ederek konuşmasını sonlandırdı.

Tercih Zamanı programını izlemek için tıklayınız