Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni

Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni

•  4 Temmuz 2022 Pazartesi

Üniversitemiz Çocuk Üniversitesi mezuniyet töreni gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonunda yapılan törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Turhal Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aykut Emre Bozdoğan, Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Serkan Umuzdaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Adem Şahin, akademisyenler ve aileler katıldı.

Mezuniyet açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Adem Şahin, “2 hafta süren güzel bir paylaşım yaptık öğrencilerimizle. Geleceğimizi emin ellere bıraktığımız için bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin bu 2 haftalık süreçte ilgileri, alakaları, dikkatli olmalarından dolayı hem bizler çok mutlu olduk hem de öğrencilerimiz çalışmalardan keyif aldılar. Projenin başından itibaren bizlere destek veren Rektörümüze, Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir ise yaptığı konuşmada, “Üniversitemizin geleceğini sizler oluşturacaksınız. Görevinizi çok güzel yerine getirmişsiniz sizlere çok teşekkür ediyorum. Burada farklı deneyimler yaşadınız. Geleceğe yönelik olarak da burada aldığınız bilgiler sizler için son derece faydalı olacaktır. Üniversitemize de işbirliği ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin diğer öğrencilerle yarışta olabilmeleri için bu tür etkinlikleri müdürlüğümüz olarak destekliyoruz” dedi.

Konuşmalar sonrasında Çocuk Üniversitesi etkinliğine katkı sağlayan akademisyenlere teşekkür belgeleri takdim edildi. Belge takdimi sonrasında Çocuk Üniversitesinden mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. Keplerin atılmasıyla program sona erdi.olan öğrencilere diplomaları verilerek kep atılarak program sona erdi.