Çocuk Üniversitesi Etkinlikleri

Çocuk Üniversitesi Etkinlikleri

•  23 Haziran 2022 Perşembe

Üniversitemiz ve Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Çocuk Üniversitesi programı başladı. Eğitim Fakültemizde “Gizemli Kutu: Bilimin doğası” etkinliği ile başlayan etkinlikler “Geometri ve Matematik” ve Fen Edebiyat Fakültemizde “Hayvanlar Alemini Tanıyalım” etkinlikleri ile devam etti. 2 hafta sürecek program kapsamında “Güneş Enerji Santrali ve Kompost Tesisi”, “Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Seraları”, “Almus HES”, “Dimes Fabrikası Üretim-Dağıtım-Tüketim”, “Müziğin dünyasına yolculuk” ve “Killik RES” faaliyetleri de gerçekleştirilecek.