Matematik Öğretimi Söyleşisi

Matematik Öğretimi Söyleşisi

•  17 Haziran 2022 Cuma

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi tarafından matematik öğretimi konusunda söyleşi düzenlendi. Moderatörlüğünü Doç. Dr. Hüseyin Mertol’un yaptığı söyleşiye Misafir Öğretim Üyesi kapsamında üniversitemizde bulunan Doç. Dr. Hanna Nadim Haydar konuşmacı olarak katıldı. Dr. Haydar söyleşisinde "Presenting Meaningful Mathematical Tasks Through Stories From The History of Mathematics" konulu çalışmasını sunarak matematik öğretiminin sanılanın aksine eğlenceli ve kolaylaştırıcı bir yolla ilkokul öğrencilerine sunulabileceğinin yollarını ve önerilerini paylaştı. Söyleşiye akademisyen ve öğrenciler yoğun katılım gösterdi.