Çocuk Şenliği

Çocuk Şenliği

•  16 Haziran 2022 Perşembe

Üniversitemiz Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından Çocuk Şenliği etkinliği düzenlendi. Açılışa Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Prof. Dr. İbrahim Özbay, Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Bedrettin Çinpolat, personelimiz ve öğrenciler katıldı. 14-16 Haziran 2022 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen çocuk şenliğine okul öncesi öğrenim gören 3-6 yaş grubu toplam 800 çocuk katılım gösterdi. Çocuk şenliği Öğr. Gör. Nagehan Akgül, Öğr. Gör. Ayşe Filiz Ünser, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şaban Akgül, Öğr. Gör. Gülsüm Mollahüseyinoğlu, Çocuk Gelişimi kulübü öğrencileri tarafından düzenlendi.