Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel’den Rektörümüze Ziyaret

•  14 Haziran 2022 Salı

Bir dizi gezi ve ziyaretler için ilimizde bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü, İş İnsanı Dr. Suat İ. Günsel Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemiz hakkında bilgiler alan Dr. Günsel, Üniversitemizin gelişiminden duyduğu memnuniyeti belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e çalışmalarında başarılar diledi. Rektörümüz ziyaretlerinden dolayı Dr. Günsel’e teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Ziyaret sonrası Rektörümüz ve misafirlerimiz Taşlıçiftlik Yerleşkesinde bulunan Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi seraları ile güneş enerji panellerini gezerek bilgi aldı.